Stap 1: Vraag offerte aan

U kiest uw hypotheek & rentevastperiode. Na de offerteaanvraag ontvangt u snel(doorgaans binnen 1 werkdag) een hypotheekvoorstel van ons per email.

Stap 2: Haalbaarheid toetsen (kosteloos & vrijblijvend)

U ontvangt van ons een e-mail met alle benodigde documenten voor de hypotheekaanvraag. Aan de hand van deze documenten toetsen wij de haalbaarheid van uw aanvraag.

Stap 3: Uw akkoord

Na de haalbaarheidstoets geeft u uw akkoord voor de hypotheekaanvraag. Wij dienen het dossier in bij de bank van uw keuze.

Stap 4: Overige producten regelen

U regelt (indien gewenst met onze hulp) een eventuele levensverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, taxatie en /of bouwtechnische keuring.

Stap 5: Voortgang volgen

Na de aanvraag volgen wij de voortgang en houden we u daarvan op de hoogte. Afhankelijk van de werkvoorraad bij de bank duurt dit tot 2 weken.

Stap 6: Bindend hypotheekaanbod

Nadat de documenten goedgekeurd zijn ontvangt u een bindend hypotheekaanbod van de bank. De bank kan er dan niet meer onderuit. Indien u dit aanbod tekent kan uw notaris bij de bank het geld opvragen voor u.

Stap 7: Hypotheekakte tekenen

U tekent bij de notaris uw hypotheekofferte. U ontvangt van de bank de welkomstdocumenten en eventuele inlogcodes voor uw online omgeving. Uw hypotheek is klaar.